Gösta dec 2012

   

Gösta apr 2013

   

Bologna 2008

   

Vem är här?  

Vi har 82 besökare och inga medlemmar online

   

Logga in!  

   

Nu tänkte jag vi skulle dra igång ett hemsidesprojekt för att den vid det här laget ganska spridda släkten Bankel ska kunna få ett gemensamt forum där vi kan ta del av varandras öden och äventyr. Alla typer av små eller stora berättelser är välkomna!

Första steget är att registrera sig, det gör du enkelt via en tryckning på "registrera" nere till vänster vid login-knappen. Sedan kan du logga in och ta del av det som andra redan skrivit och laddat upp.

Vill du vara med och skriva på sidan själv så mejla sedan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får du de behörigheter som behövs. Hjälp med att ladda upp bilder kan du också få samt lite anvisningar och goda råd om du behöver det. Dessutom har du chansen att få en epostadress av typ Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - det finns ett begränsat antal förnamn så då gäller det att vara först! Fast du kan givetvis också välja ett smeknamn eller något annat som du trivs med.

Ska detta projekt ha framgång gäller det att hålla sidan levande, det hänger alltså på att tillräckligt många är villiga att dela med sig av allt som händer i livet och som kan vara roligt eller intressant för andra att läsa om.

Hör av er med synpunkter, förslag till förbättringar eller kritik i allmänhet! Vad tycker ni t ex om sidans grafiska utformning?

Nenne

 

   

Annalena Skodesign

Personliga babyskor
   

Statistics

OS
Linux a
PHP
7.2.34
MySQLi
5.5.52-MariaDB-cll-lve
Tid
03:22
Cachning
Inaktiverat
GZip
Inaktiverat
Användare
24
Artiklar
40
Artiklar visade
112174
   
© ALLROUNDER