Gösta dec 2012

   

Gösta apr 2013

   

Bologna 2008

   

Vem är här?  

Vi har 65 besökare och inga medlemmar online

   

Logga in!  

   

Först vill jag tala om att det är möjligt att använda webmail, dvs samma typ av epost som i t ex hotmail eller gmail. Man startar sin webbläsare (t ex Internet Explorer eller Firefox) som vanligt och går till http://webmail.binero.se , Binero är vårt webbhotell (före 091101 var det Surftown). Då får man upp en inloggning, man fyller i sin epostadress och sitt lösenord och klickar på login-knappen.

Man får då upp sina epostlådor som vanligt, man kan se sina sparade meddelanden och även de man skriver sparas vilket inte alltid är fallet när det gäller webmail.

Vill man däremot använda en epostklient som Outlook Express gäller följande:

Man navigerar via menyn till verktyg -> konton, klickar sedan på lägg till -> epost och fyller sedan i nödvändiga data.

Namn är förstås ens eget namn och epostadress är givetvis den du fått, dvs Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

POP3: servernamn är pop3.bankel.se (eposten hämtas till den egna datorn)

IMAP: servernamn är imap.bankel.se (eposten ligger kvar på servern)

SMTP: servernamn smtp.bankel.se (används vid sändning av epost om du inte använder din internetleverantörs SMTP-server, i så fall anger du det servernamn du fått därifrån)

Kontonamn är återigen epostadressen och lösenordet är det du fått. Välj sedan "egenskaper" för det nyupprättade kontot, klicka på "servrar" och kryssa i rutan för "servern kräver autentisering". Normalt används port 25 vid sändning av epost. Många internetleverantörer spärrar denna port, om du har en sådan leverantör men ändå vill använda Bineros SMTP-server kan du välja "avancerat" och byta till port 587 för utgående post (SMTP).

Sedan är det klart!

 

 

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales
   

Annalena Skodesign

Personliga babyskor
   

Statistics

OS
Linux a
PHP
7.2.34
MySQLi
5.5.52-MariaDB-cll-lve
Tid
02:42
Cachning
Inaktiverat
GZip
Inaktiverat
Användare
24
Artiklar
40
Artiklar visade
112171
   
© ALLROUNDER