Gösta dec 2012

   

Gösta apr 2013

   

Bologna 2008

   

Vem är här?  

Vi har 57 besökare och inga medlemmar online

   

Logga in!  

   
Observera att allt nuvarande innehåll endast är avsett att demonstrera vilka möjligheter som finns. T ex kan man ge varje aktiv skribent ett eget utrymme för personliga artiklar och egna bilder. Man kan ha separata bildgallerier och man kan ta med bilder (som då måste vara anpassade i storlek till det utrymme som finns) i sina skrivna alster.
Nästan alla de kattbilder som används för att testa gallerierna har med benäget tillstånd hämtats från Grönåsens Katteri, http://www.gronasens.com. Det är katter av raserna Ragdoll och Maine Coon som vi ser på bilderna.

Det finns en RSS-knapp allra längst ner till vänster på sidan. Genom att klicka på den kan man skaffa sig en prenumeration på sidan. Då får man omedelbart veta när det händer något intressant, t ex om någon skriver en ny artikel.

Berätta för alla du känner i släkten om den här sidan och fråga dem om de inte vill vara med och ge egna bidrag, antingen det handlar om det som händer just nu eller om något som inträffade för länge sedan. Speciellt välkommet är det med gamla bilder, har du t ex gamla svartvita fotografier kan dessa scannas in och ge nuvarande generationer lite begrepp om hur det var förr.

Joomla! gör det enkelt att skapa en interaktiv webbsida. Den grundläggande konfigurationen, som ger rikliga möjligheter redan i utgångsläget, kan man ha igång på mycket kort tid. Sedan kan man lägga till ny funktionalitet efter hand, allt efter som behoven uppstår. Det finns hundratals tillägg som kan installeras för olika ändamål.

 

   

Annalena Skodesign

Personliga babyskor
   

Statistics

OS
Linux a
PHP
7.2.34
MySQLi
5.5.52-MariaDB-cll-lve
Tid
02:00
Cachning
Inaktiverat
GZip
Inaktiverat
Användare
24
Artiklar
40
Artiklar visade
112169
   
© ALLROUNDER